LAADUKAS KOKONAISUUS KEMIJÄRVEN RANNALLA

Sijainti: Kemijärvi, Ämmälä.
Ilmoitustyyppi: Myynti.
Tilan nimi: Eetula.
Kiinteistötunnus: 320–403–139–11.
Tilan tarkempi kuvaus: Kohde sijaitsee Kemijärven Ämmälässä, osoitteessa Ämmäläntie 220, 98999 Kemijärvi.
Tilan sijainti: N: 7387274 E: 527800 (klikkaa koordinaatit, ota karttapaikassa esiin kiinteistötunnukset ja rajat sekä halutessa ilmakuva)
Tilan pinta-ala: 3,517 hehtaaria (maapinta-ala: 3,196 ha ja vesipinta-ala: 0,321 ha).
Hinta: 110.000,00 euroa.
Rakennukset ja rakennelmat: Kiinteistöllä sijaitsee Honkarakenteen höyläpyöröhirsistä 90- luvun alkupuolella valmistuneet mökki ja autotalli/varastorakennus. Höylähirrestä valmistettu rantasauna sekä varastorakennukset.
Mökin tilat (kokonaisala 77 m2): Alakerrassa on huoneistoalaa noin 56 m2. Tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta pesuhuone ja sauna. Yläkerrassa sijaitsee isohko parvi, jossa kaksi erillistä tilaa majoittumiseen ja käynti ulos parvekkeelle. Pesuhuoneen ja saunan tilat ovat hyväkuntoiset, tiloissa lattialämmitys. Mökin järvenpuolella on hulppea terassi, josta avautuu hienot näkymät Ämmänselälle. Takapihalla sijaitsee patio.
Saunamökin tilat: Rakennusala n. 16 m2. Ulkokuisti, tupa ja sauna. Tilat ovat hyväkuntoiset, tuvassa on kamiina ja soveltuu hyvin myös majoittumiseen. Sähköistetty.
Autotalli/varastorakennus: Kokonaisalaltaan rakennus on 49 m2 ja käsittää isohkon autotallin ja varastohuoneen. Rakennus on hyväkuntoinen; lämpöeristetty, lämpöikkunat, aurinkopaneelit katolla, sähköinen lattialämmitys, lattiakaivo ja ilmalämpöpumppu.
Kaksi erillistä hirsivarastoa, alaltaan n. 10m2 ja 15 m2.
Mökin lämmitys: Suora sähkölämmitys; öljytäyttöiset patterit. Ilmalämpöpumppu ja tuvan takka.
Varustus: Hyväkuntoiset kaikki mökkimukavuudet. Oma porakaivo, josta vesijohto. Kaksi kappaletta sakokaivoja ja kivisilmä. Myyjä pidättää oikeuden irtaimeen.
Muuta tietoa kohteesta: Rauhallinen sijainti. Kemijärvelle matkaa kertyy 20 kilometriä. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Vapautuu heti/sopimuksen mukaan. Käyttökustannukset noin 1500 €/v riippuen käytöstä. Kiinteistövero 350 euroa/vuosi, jätemaksu noin 80 €/v.