KUNNOSTETTU, IDYLLINEN RINTAMAMIESTALO VAPAA-AJAN KÄYTTÖÖN Harvoin tarjolla…..

Sijainti: Kemijärvi, Oinaan kylä.
Ilmoitustyyppi: Myynti.
Tilan nimi: Nurmela.
Kiinteistötunnus: 320-415-6-11.
Tilan tarkempi kuvaus: Kohde sijaitsee Kemijärven Oinaan kylässä kahdessa erillisessä palstassa rajoittuen Myllyojaan.
Osoite: Myllypurontie 20, 98450 Kostamo.
Tilan sijainti:
Palsta 1 N: 7418121 E: 521564 (rakennukset)
Palsta 2 N: 7418028 E: 521783 (metsää)
Tilan pinta-ala: 3,465 hehtaaria.
Hinta: 45.000,00 euroa.
Rakennukset ja rakennelmat: Kiinteistöllä sijaitsee v. 1951 valmistunut hirsirakenteinen rossipohjainen asuinrakennus, uudehko sauna/liiterirakennus, navetta/latorakennus ja hyväkuntoiset lämmitettävät koirankopit sekä ladon päädyssä sijaitseva puu-WC, Asuinrakennukseen on viime vuosien saatossa tehty mittavat peruskorjaustyöt. Sauna/liiterirakennus on valmistunut vuonna 2012 ja on käytännössä uuden veroinen. Navetan ja ladon tilat ovat varsin hyväkuntoiset ja ylläpidetyn näköiset. Tilat soveltuvat erinomaisesti varastointitarkoitukseen ja erilaiseen työskentelyyn.
Asuinrakennuksen tilat: Asuinrakennuksen kokonaisala on kiinteistölaskelman mukaan 63 m2. Alakerran ja yläkerran tilat mukaan lukien huoneistoalaa on arviolta noin 78 m2. Isohko tupakeittiö, makuuhuone ja yläkerran kaksi makuuhuonetta, eteistilaa sekä kemiallinen Wc-tila.
Ulkosauna: Sauna, pukuhuone ja puuliiteri. Tilat ovat hyväkuntoiset Lämmitys: Tupakeittiön ja makuuhuoneen uuneilla ja sähköpatterit. Varustus: Perusmukavuudet. Asuinrakennuksessa käytetyt rakenteet ja materiaalit ovat hyväkuntoisia ja ylläpidetyn näköiset. Oma vesikaivo ja likakaivot. Tie perille pihaan.
Muuta tietoa kohteesta: Rauhallinen sijainti Kemijoen ja Pyhätunturin läheisyydessä. Heti käyttökuntoinen ja hyvälaatuinen kohde ympärivuotiseksi vapaa-ajan paikaksi. Vapautuu heti. Myyjä pidättää oikeuden irtaimistoon. Irtaimesta voidaan tarvittaessa sopia. Tilalla on osuudet kylän yhteisiin maa- ja vesialueisiin. Vuotuiset käyttökustannukset noin 1 200 euron luokkaa. Myyntikohteesta on laadittu erillinen ”esittelykansio”. Tämä lähetetään sähköpostitse asiakkaille erikseen.

Kategoria(t): Kaikki myytävät kohteet, Omakotitalot Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.