Koti avaralla tontilla ja metsäpalstalla.

Sijainti: Kemijärven Halosenranta.
Ilmoitustyyppi: Myynti, määräalana omakotitalo ja metsäpalsta.
Tilan nimi: Marjarinne
Kiinteistötunnus: 320–401-85-23
Tilan (määräalan) tarkempi kuvaus:

Hinta: 55.000,00 euroa/TARJOUS.

Rakennukset:

  1. Tyydyttäväkuntoinen asuinrakennus. Talo on alun perin sotien jälkeen rakennettu rossipohjainen, hirsi- ja lautarakenteinen rintamamiestalo. Rakennuksen lisäosa on valmistunut 80-luvulla, joka on toteutettu ns. rinnetalon tyyppisenä. Asuinrakennukseen on suoritettu perusparannuskorjauksia 80- luvun aikana. Talon kokonaispinta-ala on noin 118 m2. Huoneistoalaa on alakerran ja yläkerran tilat lukien noin 100 m2. Talon uuden puolen alakerta sisältää isohkon autotallin, jossa on lattialämmitys. Autotallin pinta-ala on 30 m2. Alakerrassa sijaitsee ”lepohuone” alaltaan noin 10 m2 ja pienehkö Wc sekä n. 8 m2 kokoinen lämmin varastohuone.
    Yläkerrassa vanhan puolen osassa sijaitsee pirtti ja keittiö. Pirtin (olohuoneen) tilat ovat n. 20 m2 luokkaa. Olohuoneessa sijaitsee puulämmitteinen avotakka. Keittiö on pitkänomainen ja alaltaan n. 15 m2. Keittiökalusteet ovat pääsääntöisesti 80-luvulta ja käytössä normaalisti kuluneet. Keittiössä sijaitsee puulämmitteinen liesi. Makuuhuoneita yläkerrassa on kaksi kappaletta arviolta 16- ja 10 m2 alaltaan. Eteinen on pitkänomainen ja kooltaan n. 15 m2. Eteisen päädyssä sijaitsee pienehkö Wc. Saunan, pesuhuoneen ja pukuhuoneen tilat ovat alaltaan noin 20 m2. Tilat ovat kohtuullisen hyväkuntoiset. Kiuas on sähkölämmitteinen. Talon pohjoisseinustalla sijaitsee ulkokuisti n. 10 m2 alaltaan.
    Asuinrakennuksen lämmitys tapahtuu pääasiallisesti sähköpattereilla, avotakalla ja puuliedellä.

  1. Grillikota

  2. Vanha navetta- ja latorakennus, soveltuu varastointi tarkoitukseen.

Muuta tietoa kohteesta: Kunnallinen vesiverkko. Omat likavesikaivot. Myyjä pidättää oikeuden irtaimistoon, tarvittaessa voidaan sopia.
Kiinteistövero on 260 €/v. Vuotuiset käyttökulut vakituisessa asumisen käytössä ovat n. 2500 €/v.
Metsätalousalueista on metsänhoitoyhdistyksen erillinen arvio. Maapohjan ja puuston arvo on 4.300,00 euroa. Lohkomiskulut tulevat ostajan maksettavaksi.

”>

Kategoria(t): Maa- ja metsätilat, Omakotitalot Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.