IDYLLINEN MUMMONMÖKKI

Sijainti: Salla, Salmivaara.
Ilmoitustyyppi: Myydään, määräala.
Tilan nimi: Honkapirtti.
Kiinteistötunnus: 732-418-62-3.
Tilan tarkempi kuvaus: Kohde sijaitsee Sallan Salmivaarassa.
Osoite: Rautiokankaantie 6, 98860 Salmivaara.
Tilan sijainti: N: 7411388 E: 562318
Määräalan pinta-ala: noin 1,7 hehtaaria.
Hinta: 40.000,00 euroa.
Rakennukset: Määräalalla sijaitsee hirsirakenteinen alun perin betonisokkelin päälle vuonna 1947 rakennettu asuinrakennus, vuonna 2005 valmistunut ulkosauna- ja varastorakennus sekä aittarakennus.
Asuinrakennuksen tilat: Kokonaisala on noin 56 m2. Asuinrakennus on kauttaaltaan peruskorjattu vuonna 1999. Isohko pirtti, makuuhuone, eteinen, Wc, pesuhuone, sauna ja kylmä ulkokuisti. Talon koillispäädyssä sijaitsee pannuhuone.
Lämmitys: Puu/öljykeskuslämmitys ja pirtin hyväkuntoinen vuolukiviuuni.
Varustus: Perusmukavuudet. Asuinrakennuksessa käytetyt rakenteet ja materiaalit ovat 40 ja 90 luvun tasoa ja ne ovat käytössä normaalisti kuluneita. Osuuskunnan vesiverkosto, omat likakaivot.
Muut rakennukset: Talon eteläpuolella sijaitsee sauna- ja varastorakennus alaltaan n. 24 m2. Rakennuksen itäpäädyssä sijaitsee pukuhuoneen ja saunan tilat. Tilat ovat alaltaan n. 10 m2 ja kunnoltaan hyvät. Saunan kiuas on puulämmitteinen. Länsipäädyssä sijaitsee varastotilat, jotka ovat kylmää tilaa ja alaltaan n. 14 m2. Aittarakennus, joka on toiminut leikkimökkinä.
Muuta tietoa kohteesta: Vapautuu heti. Soveltuu niin vakituiseen asumiseen kuin myös vapaa-ajan tukikohdaksi. Määräalalla on huomattava määrä puustoa.

Kategoria(t): Kaikki myytävät kohteet, Omakotitalot Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.